Services

Spoedservice
Een van onze koeriers haalt de zending gelijk bij u op, afhankelijk van de afstand kan deze binnen een uur bij u zijn. Vanuit uw bedrijf brengt onze koerier uw zending via de snelste weg naar de eindbestemming, zodra de zending is afgeleverd ontvangt u direct een bevestiging per email of SMS.

Dagservice
Goedkoper dan spoed, maar wel de zekerheid en kwaliteit van de spoedservice maar met een lagere tijdsdruk. U geeft voor 11.00 door wat u vervoert wilt hebben en wij zorgen ervoor dat het voor 17.00 op plaats van bestemming is aangekomen. Waar dan ook in Nederland en wederom via de snelste route.
Let op: Deze service is alleen op werkdagen.

Internationale service
Wij hebben ook een koerier die internationale ritten rijd. Deze koerier bezorgt uw zending tijdig in elk deel van Europa, ook 's nachts, in het weekend of op zon/feestdagen. De goederen worden binnen 1 uur in heel Nederland (excl. waddeneilanden) afgehaald en rechtstreeks en zonder overslag in heel Europa afgeleverd.

Gekoelde transport service
Royal Parcel Services B.V. is ook actief op het gebied van gekoeld transport. Zowel nationaal als internationaal.
Wij vervoeren allerlei producten geconditioneerd tot +2 graden celsius volgens de wettelijke voorschriften.
Hygiëne is een van de belangrijkste vereiste bij het koeltransport. Ons bedrijf houd zich dan ook aan de hoge HACCP-norm.
Of het nou gaat om kwetsbare medicijnen of voedingsmiddelen, U bent bij ons dus op het juiste adres om uw product zo snel mogelijk bij u klant af te leveren.

koeltranport

Heeft u nog vragen ?

Verhuis services

Missie
Wij hebben maar één missie en dat is zorgen dat u tevreden bent.
Uw verhuisbedrijf in Amsterdam en omstreken
Laten we maar snel ter zake komen.
U zoekt een goed verhuisbedrijf in Amsterdam.
En wij zijn ervan overtuigd dat u met Haddou op het juiste spoor zit...

Zorgeloos verhuizen
Jaarlijks zorgen we voor meer dan 1000 probleemloze verhuizingen via de opslag of direct naar een nieuw adres. Onze medewerkers hebben maar één opdracht en dat is zorgen dat u tevreden bent.
Daarom zijn we nogal kieskeurig bij het aantrekken van nieuw personeel, investeren wij bewust in opleidingen en in ultramodern materieel. Wij doen er alles aan om onze afspraken tot in de puntjes na te komen.

Inpakken van uw spullen
Voor uw verhuizing dienen al uw spullen goed ingepakt in verhuisdozen klaar te staan. Hiervoor kunt u, indien gewenst, onze hulp inschakelen

Opslag van uw goederen
Er zijn verschillende redenen waardoor u een deel van uw inboedel of zelfs uw complete inboedel wilt opslaan. Misschien heeft u een interne verbouwing of u kunt uw nieuwbouwwoning nog niet betrekken.
Of u heeft uw huis verkocht, maar nog geen nieuwe woning. Wat de reden ook is: Royal Parcel Services BV biedt voor de opslag van uw inboedel een passende oplossing.

Onze verhuisadviseur
Er zijn dus vele opties. Daarom komt er altijd één van onze verhuisadviseurs bij u langs om uw wensen en mogelijkheden te bespreken.
U ontvangt dan alvast handige tips, waardoor u zich al kunt voorbereiden op de verhuisdag.

 

Via deze website kunt u zonder verplichtingen al meteen een globale richtprijs opvragen. Maar als u een exacte vrijblijvende offerte wilt ontvangen, dienen we toch echt eerst even bij u langskomen.

Een afspraak met Royal Parcel Services BV is snel gemaakt.

Wij stellen vrijblijvend een scherpe en passende offerte voor u samen.